2021 február 28, vasárnap van. Elemér napja.
 

Jogi Nyilatkozat

Kérjük, hogy a www.miskolcszallas.hu weboldalainak megtekintését megelőzően olvassa végig az alábbi nyilatkozatot. A weboldalaink megnyitása az Ön részéről az alábbi nyilatkozatunkban foglaltak elfogadásának minősül.

Szerzői jogok

A weboldal oldalain szereplő nevek, logók, grafikák, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak. A weboldalaink tartalmának akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú bármilyen használata - így különösen annak tárolása, kinyomtatása, terjesztése, átruházása - kizárólag a Dekorház Miskolc előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

Információk

A honlapon közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, az üzemeltető nem vállal felelősséget azok pontosságáért és . Az adatok és információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik.

Az internet biztonsága

Az interneten továbbított elektronikus üzenet tartalmához illetéktelen személyek potenciálisan hozzáférhetnek, annak tartalma módosulhat, illetve az üzenet elveszhet.

 
 

Dekorház
Hetiprogramok
Szórakozóhelyek
Mozik
Színház
Múzeumok
Turisztika